Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rusty a harcimacska

2010. október 12. 14:14, Hargita Nándor komment

 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.

 Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet belőle. Erre alkalmas egy kellően harcias macska és bármi amit a macska szívesen megölne. Ez esetünkben pont egy tradícionális szürke egér (igaz plüss).

darthwalk: Rusty-4-2

 A keleti harcművészetek iránti lelkesedése szerencsére tánc közben is látszik. Azért vagyok muszáj megjegyezni, hogy szerencsére, mert egy valódi lesből támadó széttárt mancsú ninja ugrást a legkitartóbb jégmadár-fotósok is képtelenek elkapni, pont ez a lényege az ugrásnak, hogy a rosseb nem számít a szekrény alól légzsákot megszégyenítő sebességgel kirobbanó állatra. Ehhez egy folyamatosan üzemelő, sípcsontra vagy bokára szerelt szupergyors kamerára lenne szükség.

Mivel ilyen képünk nincs, ezért egy sima belenézős nyugis fotót rakok ki.

darthwalk: Rusty-13

 Az ugrásról csak annyit, hogy a macska csupán kétszer akkorára nőtt a befogadás óta, de ugrani négyszer akkorát ugrik. Ha ez ilyen ütemben nő (sőt, gyorsulva nő) akkor nem csak a kanapé teteje nem lesz biztonságban hanem a csillár, a kémény, a galambok, rigók, rétisasok, utasszállító repülőgépek és meteorológiai ballonok sem. Aztán a végén ott ül majd a Holdon és nyávog hogy most mi a fasz van.

A lényeg, hogy már most is másfél lépésben ugrik fel a kanapé tetejére és aggasztó, hogy hamarosan eléri a konyhapultot is.

darthwalk: Rusty-15

A macska rugalmas állat, ha viszket a homloka, a bokájával vakarja meg.

 A harcimacska státuszt nem csak azzal érdemelte ki, hogy élettelen egereket karatézik le és védtelen lábakra támad előszobai szekrények alól, hanem azzal is, hogy harap. Játékból. Játékból, de olyan áramvonalasra hátracsapott füllel, hogy az már ijesztő. A másik meg a karmolás - de annak idővel lesz megoldása, megtanulja behúzni, levágjuk, igénybe veszi a kaparófáját (mert már az is van neki).

Ez a harapósdi a tehát a Hét (egyik) Kérdése. Nem segít a koki, nem segít az eldobás sem a grabancfogás, nem segít a rámorgás. Néha-néha egy kicsit segít a ráfújás.

A Hét (másik) Kérdése az az, hogy a macska miért prüszköl. A világon semmi baja nincs, egészségesen étkezik, mozog (mint az látszik), jó a kedve (villámhárítófarok), villámgyors, nem csipásodik, már az orra is szép. Csak éppen prüszköl.

Na mindegy, csütörtökön visszük oltani, akkor minden kiderül.

darthwalk: Rusty-14

cicanapló rusty macskanapló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása