Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rusty videók - avagy mit csinál egy macska télen, ha már megnőtt?

2010. december 14. 23:14, Hargita Nándor komment

Az az igazság, hogy Rusty fejlődése beállít a mindenki által ismert macskapályára, ami az örökké alvásból, néha evésből és ritkán dorombolásból áll.

Amiben Rusty még mindig különleges és tündököl, az a következő:

  • Nem tett tönkre még egy virágot sem: Pedig van egy nagy leanderünk és egy nagy fikuszunk is, illetve jöttment vágott virágok elérhető asztalokon, eddig mindegyik ép, bár a cicc mindegyiket körbeszagolta rendesen.
  • Nem szaggatta le a vadonatúj függönyünket. Egyszer láttam a szememmel hogy a macska nekiront a szoba sarkából, dobbant egy olcsó IKEA fotelen majd nekem úgy kb mellmagasságban megkapaszkodik a függönyön. Itt egy rövid, de hatékony verés következett, de azóta a függöny sérelmére senki sem követett el gaztettet. (Itt tegyük hozzá hogy bébikorában az állat egyszer már lehányta a függönyt, hogy ez hogy történt, azt majd kommentekben elmesélem.
  • Nem lop ételt: Mielőtt bárki azt gondolná, hogy valójában egy robotmacskával osztjuk meg lábhelyünket és egyéb életterünket - ennek az az oka, hogy még nem tud felugrani a konyhapultra. Az ebédlőasztalon felejtett (jó drága) aszalt gyümölcsös szelekcióból már csent néhány darabot. Arra, hogy mégis mit kezdett egy aszalt fügével a macska, legjobb ügynökeink keresik a megoldást.

Amiben Rusty (franciásan h'Rüszti) pedig teljesen átlagos cica az a:

  • Lábak menetrendszerű harapdálása reggel 6 és 9 között
  • A tálkájának legkisebb rezdülésére is azonnali eufórikus "nyiaúpurr" és körbe-körbe járás a pincér lába körül
  • Az Usain Boltot megszégyenítő sprintelés a lakás random pontjai között (bejáratott útvonalakon). (Igaz ilyenkor télen a csempe is jobban csúszik és a konyhába vezető sikánt ma reggel nem vette be, aminek hatására a macska tekegolyóként döntött le vagy negyven pontnyi fal mellé sorakoztatott borosüveget.)

Amire régóta vágytunk az a Whiskas reklám házi leforgatása, ahol a kiccica fejére hó potyog, amire az elmosolyodik. Ezt persze nehezen tudom elképzelni, a macskát valószínűleg bemindenezték előtte, de azért megpróbáltuk kihozni mi is a maximumot a hó+ifjú kandúr kombóból, íme.

Figyelem, a videó időnként unalmas lehet, de könyörgöm, 3 percet akárki kibír.

Na, tetszett? Ugye, hogy pont olyan mint egy másik macska? 

Na most van itt nekünk még egy videónk, ahol a Fressnapfban olcsón vásárolt - számomra megdöbbentően strapabírónak tűnő - kaparófát próbálja elpusztítani a Rusty.

Egy kaparófának természetesen az a dolga, hogy ne hagyja magát és passzívan védekezzen. Nyilván én vagyok az egyetlen aki a macska gyors, de fájdalmas halálát vízionálja kaparófa által, elnézve a félelmetes közelharcot, de természetesen nem történik ilyesmi.

Figyelem, a videó meglepő ellencsapásokat tartalmaz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása