Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Keressük Milli örökbefogadóját!

2011. január 19. 17:00, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!
Kérlek, segítsetek nekünk megtalálni Milli új gazdáit!
A képen látható gombszemű cukiságot a Facebook-on láttuk meg (a "Legyél Te az új gazdám" csoport faliújságján), és azonnal beleszerettünk. Vasárnap (január 16.) reggel 10-re mentünk az Illatos útra (szombattól lehetett elvinni), hogy hazavigyük - de akkor már nem volt ott. Szívből reméljük, hogy csodás élete lesz az új gazdiknál. Nekünk azért majdnem megszakad a szívünk most. Nehéz szavakat találni: elvesztettünk valakit, akit nem is ismertünk, és mégis nagyon-nagyon fáj. Szeretnénk a Cukiság blog segítségével megtalálni Milli új gazdiját.
Azt üzenjük, hogy szívesen lennénk Milli keresztszülei, és elmennénk olykor-olykor meglátogatni, ha lehet! Vinnénk neki finomságot, játékot, de legfőképpen sok szeretetteljes simogatást.
Kati és Gábor (e-mail a szerkesztőségben)"

Köszönjük a képet, és reméljük, sikerül összehozni benneteket!

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása