Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Masi, az energiabomba

2011. január 22. 13:39, házisárkány komment

"Sziasztok!

Ő itt Masi, két és fél hónapos patikislány. Igazi kis hisztis energiabomba, aki mindig kiköveteli magának a figyelmet. Amikor elhoztuk, még féltenyérnyi is alig volt, mára rendesen megnőtt (sajnos?). Volt rá példa, hogy a barátommal aludt, de azóta már a nagylányokkal (még két felnőtt patim van) lakik. Itt éppen a jegyzeteimet vette célba figyelemfelkeltés céljából, egy másik képen pedig Helgával, a másfél éves vadpatkányommal sziesztázik együtt.

Üdv: Fruzsi"


Köszönjük!

fotó patkány

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása