Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Versenyalvó lovak

2011. február 07. 12:17, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!

Bár az alvás terén a macskafélék kétségkívül verhetetlenek (négy példány gazdájaként ezt már csak tudom...), azért én mégis a lovaknak adnám a legviccesebb alvás díját. Felületes szemlélő talán semmi különöset nem vesz észre a jószágokon, de az a bamba arckifejezés, a lapos pillantások, kókadozó tartás (néhány még motyorászik is magában) magukért beszélnek. 
A képeken szereplő két veterán (idén töltik be a huszadik évüket) versenylovon azért szerintem látszik, hogy pillanatnyilag éppen az álmok birodalmában versenyeznek – ez az a versenyszám, amiben semmivel sem maradnának el a galopp ifjú titánjaival szemben! Sajnos, akármilyen izgalmasnak ígérkezett is a verseny, nem tudtam kivárni a végét, talán jövő hétre eldől...

Üdv: Rita"
 Köszönjük!
 Bónuszkérdés: mi teszi lehetővé a lovak számára, hogy állva aludjanak?

alszik

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (4,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása