Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Támadás előtt az őslény

2011. február 18. 16:00, házisárkány komment

"Sziasztok!

Lehet, hogy nem ez a legcukibb állat, de a sztori - szerintem - aranyos, ezért írom meg nektek. :-) Egy állatkereskedésben nézelődtünk, és a fotókon látható lény (nem tudom, mi lehet, olyan, mint egy ősgyík) szabadon kóricált, pontosabban inkább csak napozott a lámpák alatt. Megkérdeztük az eladótól, nem félnek-e attól, hogy megszökik, mire a válasz: á, ez nem mozdul, lusta ahhoz. Nem telt el egy perc, és a lény egy arra sétáló gyanútlan vásárló nyakába ugrott. Volt ott sikítozás, rohangálás, szedjétek-le-rólam-azonnalozás. A fotók még nyugalmi állapotban készültek a szörnyetegről" – írta nekünk Béla.

 

Köszönjük, és várjuk az olvasók tippjeit, hogy vajon mi látható a képen.

fotó gyík

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása