Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Oroszlánokkal sétáló

2011. február 28. 08:00, házisárkány komment

"Mauritiusi nyaralásom legnagyobb élménye az volt, hogy egy órát sétálgathattam két oroszlán társaságában. Mindkettő nőstény volt, kétévesek, és természetesen velük voltak a gondozóik is. Mi, a látogatók – miután aláírtunk mindenféle papírt, hogy saját felelősségre veszünk rész a sétán – kaptunk némi eligazítást és egy-egy botot. Utóbbinak nem tudom, mi volt a szerepe, de mindannyian túléltük a kalandot. A szabályok egyszerűek voltak: nem vihettünk semmilyen táskát (csak fényképezőgépet kézben), nem viselhettünk napszemüveget, mindig az oroszlánok mögött kellett sétálni, megsimogathattuk a hátukat, megfoghattuk a bojtos farkukat, de nem mehettünk eléjük és nem ölelhettük át a nyakukat. A gondozók hoztak néhány nyers húsdarabot, ezekkel késztették a két oroszlánt fára mászásra, felugrásra – azaz nem voltak azért ANNYIRA jóllakottak, hogy ne izgassa fel őket egy kis jutalomfalat. A séta végén a kicsiket is megnézhettük, megsimogathattuk. Volt persze egy kis ellenérzésem az elején, hogy szegény, fogságban levő állatokat még "dolgoztatják" is, de láthatólag jó dolguk van a vadasparkban. Meglehetősen nagy kifutóban élnek, mindennap sokat sétálhatnak az erdőben, és a gondozóik láthatólag imádják őket – amit nem csodálok, hiszen lenyűgöző állatok. De persze melyik nem az? :-)


 Üdvözlettel: Éva"
még sok-sok kép itt.

 Köszönjük!

fotó videó oroszlán alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása