Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Reinhold zsiráf elköltözött

2011. március 18. 16:55, erykah komment

"A fajmegőrzési program keretein belül új otthont kapott a Nyíregyházi Állatpark 9 éves zsiráf bikája. A hosszú és kitartó tréningnek köszönhetően az állat március 17-én kora reggel szinte percek leforgása alatt saját akaratából felsétált a szállító járműre. Nyugodtan vett búcsút az állatpark kapujában és elindult Szlovéniába, a Ljubljana Zoo-ba, ahol már nagyon várják.

Reinhold költözésével azonban nem maradunk zsiráf nélkül, hiszen az itt maradt tehenünkhöz hamarosan 3 fiatal példány érkezik, akik nálunk felnőve fognak családot alapítani" - olvashatjuk a Nyíregyházi Állatpark mai hírlevelében

 

fotó állatkert zsiráf

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása