Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csak 18 éven felülieknek!

2011. március 29. 11:58, házisárkány komment

"Sziasztok!
 
A hónap közepén vadasparkoztunk egy jót itt, Szegeden, és közben készült néhány kép. Ezek közül válogattam nektek. A leopárdos tudom, tudom, rossz minőségű, dupla rácson keresztül sajnos így sikerült, de annyira megtetszett, ahogy egymással szemben hekkeltek a fán. A teknősös kép nem tudom, hogy belefér-e a profilotokba, de mókás volt, ahogy a rengeteg látogató előtt küzdöttek derekasan a fajfenntartásért. A törpe viziló törpe viziló, egyszerűen cuki. És persze az elmaradhatatlan szurikáták, őrségváltás közben és néhány közeli. Azt hiszem, róluk nincs mit mondani, mindenki nagy kedvencei.
 
Üdv: Bea"

Köszönjük!

fotó állatkert leopárd víziló szurikáta

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása