Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Imádunk téged!

2011. június 07. 09:00, házisárkány 12 komment

Ezen a videón két rendkívül vonzó cica kényeztet egy pasit. Ölelgetik, nyalogatják, kéjesen nyögnek... Mielőtt megbotránkoznátok, nézzétek meg bátran a felvételt, 18 év alattiaknak is jó szívvel ajánlom. :-)

 Forrás: indavideo

videó oroszlán kölyök dorombol

Cukifaktor:(5/5)
Szerintetek:(5/5)

A bejegyzés trackback címe:

http://cukisag.blog.hu/api/trackback/id/tr692961419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

nyulanka 2011.06.07. 10:03:45

Csodás érzés lehet amikot nagymacskák így szeretnek!Házi macskám is csinál ilyet és imádom:)
Nagyon édesek ezek a szarsásog ahogy átölelik gondozót:)

Sapasang 2011.06.07. 13:26:46

Finom puhák lehetnek :)
Egyébként az a kettő inkább négy :)

Irkutszk 2011.06.07. 19:56:23

Négy az a kettő szerintem is, de annyi baj legyen :)

maczuda 2011.06.07. 22:45:59

Jó lehet, ha valakinek ez a foglalkozása:) cserélnék vele!

a Lojalista 2011.06.08. 12:29:40

Az állatok szereteténél nincs őszintébb, lehet, hogy valóban számít az is kitől kapják az ételt, de egész biztos van egy speciális radaruk az ember feltérképezésére. A kérdés, mi lesz ha felnőnek, már így sem kicsik...

Goompah 2011.06.08. 12:52:04

@a Lojalista: "A kérdés, mi lesz ha felnőnek"

Akkor is szeretni fogják a gondozójukat - vagy legalábbis a húsát. :D

Komolyan: még a tízezer éve tenyésztett kutyából is kitörhet a ragadozó pl. olyankor, ha elesik az ember és a helyzete a zsákmány képzetét kelti benne.

Azt nem hinném, hogy szándékosan valaha is kárt tennének a gondozójukban, de egy kifejlett oroszlán már akkor is kárt tehet az emberben, ha csak barátságosan játszani próbál.

A mi 5.70 kilós Fruzsinánk időnként olyan vadul játszik a kezemmel, karommal, hogy komolyan aggódnék, ha nagyobb lenne. Érzem, hogy nem erőből harap, hanem csak játékból, de olykor még így is fáj.

Barbi-Whisky 2011.06.13. 16:26:58

"Komolyan: még a tízezer éve tenyésztett kutyából is kitörhet a ragadozó pl. olyankor, ha elesik az ember és a helyzete a zsákmány képzetét kelti benne. "

Na ezt nem tudom honnan szedted, ilyet csak a súlyosan defektes kutyák csinálnának max. Egyébként kb. 15ezer éve lett háziasítva.

Goompah 2011.06.13. 17:43:52

@Barbi-Whisky:

"Egyébként kb. 15ezer éve lett háziasítva."

Ennél pontosabban nem tudod?

Az első mondatodra meg inkább nem reagálok, mert nem tudnám szépen megfogalmazni.

Barbi-Whisky 2011.06.14. 17:50:28

@Goompah:

Én nem abba a plusz vagy mínusz ötezer évbe kötöttem bele, a háziasítás szón volt a hangsúly, a tenyésztés ugyanis valamiféle tudatos szelekcióra utal, holott a kezdeti időkben ilyesmiről szó sem volt.
Az első mondatommal nem tudom mi volt a bajod, nincs benne semmi sértő. Ha mégis annak érezted, akkor sajnálom, nem volt célom beléd kötni. Csak megjegyeztem, hogy a kutya a legritkább esetben tekinti zsákmánynak az embert. Nézz egy kis Csodálatos kutyadokit ha nem hiszed, vagy olvass Jan Fennel könyveket. Vagy Csányi Vilmos etológus könyveit.

Goompah 2011.06.14. 23:34:25

@Barbi-Whisky: "Csak megjegyeztem, hogy a kutya a legritkább esetben tekinti zsákmánynak az embert."

Azt írtad, hogy "ilyet csak a súlyosan defektes kutyák csinálnának max." - ezen akadtam ki. Ahhoz túl sok (persze abszolút számokban szerencsére mégis kevés) olyan eset van, hogy a család kedvenc kutyája halálosan megsebesíti a kisgyereket vagy az idős asszonyt. És ezek ált. nem defektes kutyák, hanem csak nem jól szocializálták őket.

Az persze lehet, hogy csak nem sikerült pontosan kifejezned magad, ez bárkivel előfordul.

Barbi-Whisky 2011.06.15. 21:58:58

@Goompah:
Igen, továbbra is fenntartom a véleményem. Ugyanis te arról beszéltél, hogy a kutya zsákmánynak tekinti az embert és megtámadja. Ez az ami csak a súlyosan defektes kutyákkal fordul elő. Az a jelenség amit legutóbbi kommentedben írtál, valóban gyakran előfordul, valóban a nem jó szocializáció is közrehat benne, de ilyenkor nem azért támad a kutya, mert zsákmánynak tekinti az embert. Vagy azért támad, mert domináns, ez esetben falkatársnak tekinti az embert akit helyre kell tenni, vagy félelemből támad, ilyenkor potenciális veszélyforrást lát az emberben, nem egy zsákmányállatot. Ha egy kutya zsákmányt lát az emberben ott már súlyos zavarok vannak, ez nagyon ritka.
Továbbra sem kötekszem, csak vitatkozom. :)