Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cicakommuna, mint Cuki-mozi

2011. június 26. 10:19, házisárkány komment

"Kedves Cukiság-szerkesztők és -olvasók!
 
Szeretnék megosztani veletek pár képet a cicáinkról. A dolog érdekessége, hogy a 6 kiscica nem egy alomból való, 2 hét a korkülönbség közöttük.A csoportképen lefelé haladva első, második, negyedik és hatodik cicó idősebb, hármaska és ötöske a fiatalabbak. A négyes csoport anyja egy fiatal teknőctarka cicamama, a másik kettőé pedig egy öregebb fekete-fehér tarka macska. A két anyamacska együtt neveli a kölyköket, minta csak mind testvérek lennének.
Rozsdást (a tarka) mi fogadtuk be, félig szobacica, bent is kölykedzett a lakásban. Csak akkor kerültek ki a kiscicák a teraszra, amikor már kimászkáltak a dobozból. Öreg Cicu amolyan vadmacskaféle, csak enni járt ide az házhoz, és nem is gondoltuk volna, hogy lesznek még kölykei, amikor egyszer csak észrevettük, hogy befialt a pincénkbe. Nagyon féltette és rejtegette a kiscicákat. Nem is ő hozta elő őket 1 hete, hanem mi, amiért eleinte nagyon aggódott is, mert mindig vissza akarta vinni a kicsiket a pincébe.
Rozsdással régebben nem voltak épp baráti viszonyban, evés közben elzavarták egymást. De a gyerekeim addig pakolgatták össze a cicakölyköket meg a mamákat, amíg kialakult ez a különös barátság. Szoptatják is egymás kölykeit, hol együtt, hol felváltva. A kicsik pedig annyira aranyosak, amikor együtt játszanak, főleg esténként.  Ez a mi Cuki-mozink. Kint ülünk a teraszon és gyönyörködünk bennük :)" – írta nekünk zsütyi.

Köszönjük!

fotó cica macska kölyök szoptat

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása