Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nincs 2B 4B nélkül

2011. október 20. 13:07, házisárkány komment

Rendhagyó cicanapló következik. :-)

Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de múlt héten nem voltam itt. :-) Elutaztunk nyaralni, és erre az egy hétre nem szerettem volna magukra hagyni a cicákat, ezért megkerestem régi hűséges szerzőnket, lelkes cicanaplóírónkat, Benyeszkét, nem vállalná-e el a szitterkedést. Szegény, mivel nem tudta, mit vesz a nyakába, igent mondott. Szerintem a második napon már bánta, de mivel mi elővigyázatosan több ezer kilométerre menekültünk az itthoni hideg elől, nem volt más választása, mint a két meglévő B-je (Benyesz és Bogyó) mellett a mi két B-nket (Bömbi és Borisz) is elviselni. A megpróbáltatásokról természetesen naplót vezetett, amit most közkinccsé teszek, okulásul mindazoknak, akik ilyen vállalkozáson törik a fejüket. Jó szórakozást! :-) 

első fejezet

második fejezet

harmadik fejezet

negyedik fejezet

ötödik fejezet

hatodik fejezet

 

cica macska cicanapló macskanapló

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása