Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hódolat Buggyanóhasú úrnőnek!

2011. november 08. 09:21, házisárkány komment

"Sziasztok!

Az alábbiakban szeretném bemutatni a citrommal marinált libamájpástétom és a rántott csirke ősi dakota szellemét, Boszit, akit az őt mélységes tisztelettel körülvevő alázatos népe csak a Buggyanóhasú melléknévvel illet, ugyanis az általa patronált szakterületeknek megfelelően az általa leginkább kedvelt imádságos szertartás a bűbájos hurkákba rendeződő pocakjának vakargatása. Erre minden további nélkül fel is szólítja a tisztelt híveket, amikor a képeken illusztrált módon szétveti lábait előttük. Bár sokan ledérnek gondolnák e viselkedést, Buggyanóhasú úrnő valójában azon istenségek egyike, aki leszállván a Panteonból, hajlandó közvetlen kontaktust teremteni a pórnéppel is, természetesen kellő áldozatot követően, elvégre ő sem jótékonysági intézmény. Remélem, kultusza sok-sok követőre talál" – írta nekünk Szilvi.


Köszönjük, megtiszteltetés számunkra, hogy arra érdemesített minket őkirályi fensége, hogy közölhetjük a fotóit! :-)

fotó macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása