Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Királyfi kalandos története és szerencsés megmenekülése

2012. február 15. 14:07, erykah komment

"Sziasztok!
Küldeném a képeket Királyfi nevű macskámról,akit az egyszerűség kedvéért Fifikének becézünk.
Fifike kóborcicaként kezdte az életét egy lakótelepen,az anyukáját valószínűleg elvesztette.Menedéket keresett egy udvaron álló műhelyben és kíváncsi természet lévén belekukkantott a nyitott fáradtolajas tartályba.Egy kedves munkatársam halászta ki onnét és megmosdatta,egy másik megreikizte én meg hazahoztam (akkor azt gondoltam,átmenetileg).
Ápolgattuk a családtagjaimmal és az állatorvossal.Másfél hónapig kopasz volt a feje a kaland miatt.Kitartóan kenegettük a fejbőrét olívaolajjal és gyönyörű "hajat" növesztett. A mai napig a feje búbján a legfényesebb a szőre.Mire véget ért a rehabilitációja, addigra a szívünkhöz nőtt,befogadtuk végérvényesen.
Most egy olyan szobában alszik, ahol a szőnyeg harmonizál a szemszínével,ez a képen is látható.Ha kedve tartja, kimehet vadászni.Nem lett lakótelepi kóborcica és jól érzi magát.A kíváncsi természete megmaradt és nagyon szeretjük. :) Gratulálok a mindig cuki oldalatokhoz!" - írta nekünk Vera
 
amikor még kopasz volt:

Köszönjük szépen a kedves szavakat és Fifi történetét is!

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása