Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A Sátán macskái

2012. április 27. 08:04, erykah komment

"Sziasztok,

Körülbelül egy évvel ezelőtt úgy döntöttünk (igazából én döntöttem 3  évvel ezelőtt, csak a döntöttünk-ig 2 évvel később jutottunk el), hogy meglévő cicánk mellé (húgyuti problémái vannak) örökbefogadunk még egy cicát, lehetőleg, akinek hasonló problémája van, hogy az etetés ne legyen probléma, egyébként a miénk már 4 évesen túlsúlyos, unatkozik, társaságra van szüksége stb. stb.  
A Noé Állatotthonból hoztuk el, ideiglenesen, mert majd a mi cicánk a közel 7 kilójával majd lehet hogy megeszi a kis vakarcsot. Közel egy év után a viszonyuk még mindig nem felhőtlen, értsd: verekedés, gombolcolás, rohangálás, morgás (bár ezek állítólag csak akkor kezdődnek ha én hazaérkezem), karnis leszabása (?! máig nem tudom elképzelni, hogy csinálták, mert a függönyön nincs szakadás ... ).
Azért sikerült több képet is készíteni róluk, mikor éppen béke volt, de ez a kedvencem.
Egyébként ötlet van, hogyan lehet a viszonyukon javítani, illetve a bizalmat növelni irántunk?
 
Köszi. : Orsi"
 
Köszönjük szépen!

fotó cica macska

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása