Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

D4, az emberviselkedés-kutató

2012. január 06. 08:31, házisárkány komment

"Sziasztok! Ő itt Dezső, születési nevén D4. Viselkedéskutatásoknál használt standard kísérleti pati, hiperaktív génekkel felturbózva. A kutatás zárásával D4 hozzánk került. Most a standardból lett Dezső tanulmányozza a mi viselkedésünket. Amikor teheti, alszik és…

fotó patkány

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Sziszi egy tündérmackó

2012. január 05. 09:07, házisárkány komment

Sajnos szöveg nélkül érkezett Martintól három fotó Szisziről, így semmi mást nem tudunk róla, mint hogy egy tündérmackó, bűbáj kutyus.Köszönjük!

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Brunó fetreng

2012. január 04. 09:23, házisárkány komment

"Kedves Cukiság blog! Ő itt az én cukiságom, Brunó, az 5 hónapos fekete-ezüst törpeschnauzer. Hihetetlen pózokban tud aludni-fetrengeni :)" – írta nekünk Niki. Köszönjük!

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Rozi pórázon sétál

2012. január 03. 10:20, házisárkány komment

"Sziasztok!Már küldtem Roziról korábban is egy kis csomagot, de gondoltam, karácsonykor érdemes megmutatni a világnak a direkt neki varrott mikulássapkáját. :) Sajnos a képen nem látszik túl jól, de fantasztikusan áll rajta. ;) Ezen kívül Rozi ugyanolyan rossz, mint volt,…

fotó nyúl

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

süti beállítások módosítása