Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Úszósapkás nyuszi

2013. március 08. 11:17, CukiságBlog komment

Nem csak az embereknek lehetnek ízületi problémájuk, hanem bizony az állatoknak is. Azonban, hogy ezt a kedvenceinknél hogyan orvosoljuk, az a gazdi döntése. Egy brit óriásnyúl tulajdonosa az úszás mellett döntött, igen, egy nyúl, aki úszni jár... A vízben külön neki készített mentőmellényt visel és úszósapkát, hogy hosszú füleit megvédjék a "beázástól". 

heidi-aufmacher-2211610-17-6d37e420663afe65496edb50f439c775.jpg

Heidit, a közel egy méter hosszúságú óriásnyuszit gazdasszonya vitte el az állatorvoshoz, mikor észrevette, hogy már szinte teljesen felhagyott a mozgással a tapsifüles. A doktor hidroterápiát javasolt, bár nyulak esetében erre nem tudott példát, inkább csak lovak és kutyák kezelésére.

Senki sem hitte, hogy Heidi egy percnél tovább tűri majd, hogy vízben legyen, de már az első úszóleckéjén megbarátkozott a közeggel. Utána már mindig maga ugrott bele a medencébe, és örömmel csinálja végig a háromnegyedórás programot. Sokkal boldogabbnak tűnik, az úszásterápia csodákat művelt vele” - idézte a nőt a brit Metro újság.

Forrás: MTI

nyúl hidroterápia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása