Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Foltos csöppségek

2013. április 12. 13:54, CukiságBlog komment

Két hete leopárdkölykök láttak napvilágot a Nashville-i állatkertben, ráadásul rögtön három. Nem csak azért különleges ez az esemény, mert fokozottan védett fajról van szó, hanem azért is, mert két alomból származnak a picik, úgy látszik összebeszéltek az anyukák.

4_5.jpg

Jing Jai egy szuka kölyökkel, Baylie pedig egy szukával és egy hímmel örvendeztette meg a gondozókat és örömmel jelentjük, mind a hárman remekül vannak. Íme pár kép róluk, illetve egy videó, ahol még a szemük sem nyílt ki. Minket elvarázsoltak, az egyszer biztos.

1_9.jpg

2_6.jpg

3_5.jpg

1_10.jpg

2_7.jpg

 

leopárd született nashville leopárdkölykök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása