Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Etess macit mézzel!

2013. május 09. 10:31, CukiságBlog komment

Kinek mi jut eszébe Veresegyházáról? Legtöbbünknek rögtön elsőre az Asszonykórus ugrik be, viszont aki már hallott vagy járt a Medveotthonban, biztosan arra fog asszociálni. Tapasztalatból beszélünk, ellátogattunk már a mackókhoz, és elhihetitek, megéri.

macimez.jpg

Már a bejáratnál egy szépen faragott fakapunk sétálhatunk át, amin a Medveotthon felirat áll, és amint túljutunk rajta, rögtön megpillanthatjuk a mackók kifutóját.  Az itt található fakanál feliratú tárolók nem dísznek vannak kirakva, benne a hatalmas fakanalakkal. Ezekből érdemes egyet-kettőt magunkhoz venni, és ha otthonról nem készültünk mézzel, akkor a büfében venni. Ugyanis a legnagyobb élményt a medvék etetése nyújtja. A fakanalakat a kerítésen keresztül bedugva, és persze egy kis mézet rácsorgatva, nagy kedvenceik leszünk a medvéknek. Azonban packázni nem érdemes velük, mi kipróbáltuk, teljes nyugodtsággal veszik el a fakanalat és sétálnak vele tovább.

Ha már a mézünk is elfogyott és az édesszájú medvék is inkább elmentek lepihenni, akkor a park területén van még mit megnézni. Találkozhatunk ugyanis még szarvasokkal, mosómedvékkel, ormányos medvékkel és struccokkal is. Na meg persze a farkasokkal. Ők is hatalmas, erdőszerű kifutóval rendelkeznek, amit szintén körbe lehet sétálni, így olyan érzésünk lehet, hogy köztük bolyongunk az erdőben. 

Egyszóval, ha még gondolkoznátok, hogy mit is kéne csinálni pünkösd hétfőn, mi nagy szívvel ajánljuk ezt a programot. Ha van gyerkőc a családban, garantált nála is a siker, kicsik - nagyok egyaránt élvezik!

maci.jpg

1_21.jpg

2_16.jpg

maci program etetés medve medveotthon veresegyháza

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása