Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nancy és a mókusok

2013. május 17. 10:00, CukiságBlog komment

Nancy Rose kanadai otthonában állandó vendégek a mókusok. Egy napon úgy döntött, mért csak ő csodálja őket, inkább megörökíti ezeket az édes élőlényeket, és egy igazán érdekes fotósorozattal állt elő. 

0_1.jpg

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon manipulált képek e ezek. A dolog egyszerű, Nancy saját kezűleg készített miniatűr tárgyakat, melyekbe élelmet, finomságokat csempészett, így a mókusok figyelmét hamar felkeltette velük. Az állatok hamar megszelídültek, mára már a háziasszony tenyeréből is esznek.

Nancy oldala ITT érhető el.


2_21.jpg

3_16.jpg

4_14.jpg
5_9.jpg
7_10.jpg
1_5.png

8_6.jpg

fotó mókus nancy rose

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása