Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Leszel a barátom?

2013. május 29. 15:00, CukiságBlog komment

Páratlan párost alkot a kaliforniai Myrtle Beach Safari Park 5 hónapos grizzly-je és a 16 hónapos csimpánza, ugyanis elválaszthatatlan játszópajtások lettek. Amint a gondozók összeengedték őket, szinte rögtön barátságot kötöttek és azóta is csak akkor állnak le a játékkal, mikor már mozdulni nem bírnak a fáradságtól.

1_3.jpg

Furcsa páros ők, hiszen a természetben nem is találkozhatnának egymással, más az élőhelyük, de láthatólag akkor sem lenne gond. Bam Bam, a medvekölyök még leginkább egy plüssmackóra hasonlít, és közel ugyan akkora, mint barátja Vali, a csimpánz. Reméljük ez a barátság akkor is ilyen felhőtlen lesz, ha a mackó eléri végleges nagyságát. Ereje már most nagyobb a majoménál, azonban ezt Vali a fürgeségével ellensúlyozza, és nagyon egyszerűen kicselezi barátját. 

3_2.jpg

2_3.jpg

4_2.jpg

A kaliforniai Safari Parkban nem ritkák ezek a furcsa barátságok, az alábbi videóban egy csimpánz és egy pumabébi barátságának lehetünk szemtanúi. 

barátság medve kölyök csimpánz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása