Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Magyar pulik miatt jöttek Zuckerbergék

2013. június 03. 10:56, CukiságBlog komment

Múlt héten nagy figyelemnek örvendett Mark Zuckerberg látogatása Magyarországon, mindenki azt találgatta, vajon mi is lehet az utazásának a célja. Megtudhattuk mit és hol ebédelt, hogyan szökdécselt kedves felesége a Duna-parton, és még sok érdekes infót az ittlétükről. 

asp_466_puli2.jpg

Most azonban fény derült, mi is érdekelte leginkább a facebook atyját kis hazánkban. Hát persze, hogy a pulik. Zuckerbergéknek már régóta magyar pulijuk van, aki nagy népszerűségnek örvend a közösségi oldalon. Beastnek már külön rajongói oldala is van, másfél millió követővel.

426014_402116283148564_1649371215_n.jpg

0_1.jpg

Most Antal Ferenc híres farmjára, a Ludas Matyi kennelhez érkezett Mark, aminek már Amerikában is szép számmal vannak rajongói.  Hogy mi is történt, arról már Antal Ferenc számol be Facebook-oldalán.

"A Ludas Matyi Puli tenyészet vendége volt Mark Zuckerberg és felesége Priscilla Chan! Nagy megtiszteltetés érte szűk családomat és a Ludas Matyi kennelt. Vendégül láthattuk Mark Zuckerberget és feleségét Priscilla Chant otthonunkban és egy rendkívül kellemes, magyaros vendéglátással tarkított estét tölthetünk el pulijaink társaságában. Mark és Priscilla amerikai pulis barátaink ajánlására keresett fel minket és pulijaim társaságában estébe nyúló baráti beszélgetést folytattunk a fajtát érintő kérdésekben. Mark és Priscilla nagy érdeklődést mutatott a komondor fajta iránt is, ezért prezentáltunk egy kis fajtabemutatót számukra. Ebben segítségemre volt Monoki Szabolcs barátom a Zöldhalompusztai komondor tenyészet tulajdonosa és kedves családja. Mark és Priscilla rendkívül kedves emberek és szívmelengető érzés, hogy a mi szeretett nemzeti fajtáink hírét öregbítik a világ számos táján. Köszönet érte…"

1_5.jpg

2_6.jpg

kutya puli beast mark zuckerberg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása