Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Állati meleg!

2013. június 21. 14:48, CukiságBlog komment

Ebben a kánikulában nehéz mindenre figyelni, de kedvenceinkről semmiképp se feledkezzünk meg. Hiszen a nagy bundájuk miatt sokszor ők jobban szenvednek a melegtől, mint mi, emberek. Mielőtt otthon hagyjuk őket mindenképp ellenőrizzük, hogy van e friss, hideg vizük, esetleg hagyjunk nekik vizes lepedőt vagy törölközőt, amire rá tudnak feküdni. Célravezető lehet a forróság ellen egy kis fürdőzés is, akár medencébe, akár folyóba, tóba, vagy csak egy sima kerti slag segítségével.

0_3.jpg

5_2.jpg

2.png

0_4.jpg

1_13.jpg

0_5.jpg

Ha pedig kicsit nagyra nőtt a kedvencünk? Arra is mutatunk pár példát:

gpb_02.jpg

3.png

6.jpeg

És természetesen egy jó hideg nyalánkság is csodákra képes!

4.png

gpb_09.jpg

gpb_12.jpg

kutya állat meleg jegesmedve panda elefánt csimpánz hűtés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása