Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A nap híre: szurikátabébik születtek!

2013. július 04. 13:54, CukiságBlog komment

Többször említettük már a blogon, hogy imádjuk a szurikátákat. Annyira kifejező kis lények, és a természetük is csodálatra méltó. Úgyhogy ebből kiindulva Nekünk a nap híre, hogy szurikátabébik születtek a Szegedi Vadasparkban, ráadásul rögtön hat darab kis apróság látott napvilágot.

0.JPG

A szurikáták szinte minden állatkertben a látogatók kedvencei közé tartoznak, köszönhető ez talán mozgékonyságuknak, vicces tekintetüknek, és, hogy eszméletlen cukik mikor két lábra állnak. Természetük is figyelemre méltó, nagyon összetartóak, és a kicsik felnevelésében az egész csapat részt vesz, nem csak a szülők. 

A szegedi szurikátacsapat 2010-ben alakult ki, három nőstény Amszterdamból érkezett, a fiatal hím pedig Budapestről költözött át. 2011-ben már három, tavaly pedig egy kicsivel örvendeztették meg a gondozókat, a mostani hatos születés pedig egyenesen ritkaságnak számít.

A látogatók már megtekinthetik őket, úgyhogy aki arra jár, mindenképp küldjön róluk fotókat Nekünk!

2_16.jpg

3_12.jpg

1_19.jpg

Képek forrása és még több kép ITT

szurikáta született Szegedi Vasapark

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása