Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

57 ezren siratják a kutyust

2013. július 23. 11:06, CukiságBlog komment

A tavalyi év talán egyik legmeghatóbb kutyás története Schoep-é volt, a keverék kan németjuhász kutyusé. Hamar az internet sztárja lett gazdijával együtt, aki az időt nem sajnálva igyekezett megtenni mindent kedvence egészségéért. Ez a történet most szomorú véget ért, ugyanis Schoep hosszú betegség után, 20 évesen elpusztult. Gazdája, Unger a Facebookon jelentette be a hírt, hogy barátja elment az élők közül. Eddig 57 ezren nyilvánítottak részvétet, és több mint 22 ezren osztották meg a hírt. Talán mondható, hogy aki csak hallott a történetről, mindenki meghatódott.

2_26.jpg

Az ismertséget egy fotós hozta meg nekik, aki véletlenül szemtanúja volt annak, hogy John Unger a karjaiban viszi  be négylábú barátját a Superior tóba, és ezt lencsevégre kapta. John elmondta a fényképésznek, hogy minden este legjobb barátjával a kezében bemegy a vízbe, mert a tó hőmérséklete enyhíteni tudja a kutyus iszonyú ízületi fájdalmait, és ennek köszönhetően aludni is bír.

Unger egyáltalán nem érezte tehernek, hogy minden este úszni viszi kedvencét, ugyanis az állatot korábban súlyosan bántalmazták, mielőtt örökbefogadták volna menyasszonyával. A férfit azóta szerelme elhagyta, és Schoep tartotta benne a lelket annyira, hogy újra megszerette az életet. "Ő mentett meg, miatta nem lettem öngyilkos, tartozom neki ennyivel" - nyilatkozta korábban a férfi.

1_33.jpg

3_19.jpg

4_18.jpg

beteg kutya barátság john unger schoep

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása