Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Champ, a fotogén négylábú

2013. augusztus 02. 13:30, CukiságBlog komment

Manapság úgy néz ki az állatok körében is igen népszerű a pózolás, hiszen egyre több rendkívül fotogén cukisággal találkozhatunk a világhálón. Bemutattuk nektek már Normot, a mopszot és most egy újabb négylábút hoztunk Nektek, akit imád a kamera. Természetesen a tökéletes fotókhoz kell egy nagyon türelmes, olykor profi gazda is, de ebben itt sincs hiány. 

0_3.jpg

A 20 éves fotós, Candice Sedighan saját kutyájáról Champ-ről csinált elképesztő képeket, van ahol még egy pillangót is sikerült megörökíteni a kutyus orrán. Hoztunk Nektek párat mutatóba, de ITT még van miből szemezgetni.

8_9.jpg

7_14.jpg

9_7.jpg

5_15.jpg

2_29.jpg

3_21.jpg

4_21.jpg

6_11.jpg

10_4.jpg

Ha Nektek is van ilyen művészi beállítású fotótok a kedvenceitekről, küldjétek be és összeszedjük őket egy posztban!

fotó kutya golden retriever champ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása