Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A csíkos a menő!

2013. augusztus 10. 10:07, CukiságBlog komment

A hét elején új jövevénnyel gazdagodott a Veszprémi Állatkert, aki nagyon trendi, csíkos színben pompázik. Az amúgy is nagy népszerűségnek örvendő hatalmas, az afrikai szavannát idéző kifutón, az orrszarvúk, zsiráfok és struccok mellett most egy kis zebracsődör is gazdagítja a zebrák táborát.

1_41.jpg

Az ellésre már számítani lehetett, de teljesen problémamentesen le is zajlott, így nem volt szükség emberi kéz beavatkozására. A kis cukiság kiszoktatása a külső kifutóra már zajlik, egyenlőre naponta néhány órát láthatta őt itt a közönség, azonban a jövő héttől már a tervek szerint tartósan kint lesz a látogatók nagy örömére. 

2_31.jpg

3_25.jpg

4_23.jpg

A képek az Állatkert facebook oldaláról vannak!

csikó született zebra Veszprémi Állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása