Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Napicuki: Bébitapír született!

2013. augusztus 21. 10:44, CukiságBlog komment

A négy napos hétvégén a veszprémi állatkert dolgozói sem unatkoztak, ugyanis új jövevény látott napvilágot az állatkert falai mögött. A kis tapírlány 13 hónapos vemhesség után, komplikációk nélkül született meg, mind ő, mind pedig az anyuka jól vannak.

0.png

Hermanekhez, az apukához tavaly érkezett meg egy tapír nőstény, azzal a céllal, hogy a közeli jövőben utódokkal gazdagítsák a Vadasparkot. A gondozók nem is csalódtak, Tíránál vasárnap indult meg az ellés. Még kezdő anyuka, ugyanis ő az első kölyke, de eddig minden rendben zajlik, a kicsi táplálásával sincs gond. 

1_46.jpg

2_1.JPG

A kisállat testét jelenleg még csíkok és pöttyök borítják, ezek 6-8 hónapos korára fognak eltűnni. A látogatók még nem láthatják, jövő héttől viszont fokozatosan elkezdik a kicsi kiszoktatását a kifutóra. Neve sincs még a kis cukiságnak, ezért várjuk az ötleteket, Ti hogyan neveznétek el őt? 

tapír született Veszprémi Állatkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása