Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mikor a természet visszafoglalja azt, ami az övé!

2013. augusztus 30. 11:35, CukiságBlog komment

Az ember szinte már mindent elfoglal magának, kivágja az erdőket, lerombolja az állatok természetes élőhelyét. Aki gyakorlott természetjáró biztosan, de aki csak alkalmanként kirándulgat erdőkben, ők is találkozhattak már elhagyatott, emberi kéz által felépített, majd magára hagyott épületekkel, kunyhókkal, olykor még autókkal is a fák sokasága között. 

011.jpg

Egy finn fotós, Kai Fagerstrom is ezt a helyzetet kívánta bemutatni elbűvölő fotósorozatával, mely képek annyira népszerűek lettek, hogy a National Geographic hasábjain is megjelentek, illetve még könyv is készült belőlük. A művész Finnország erdeit járva, elhagyatott fakunyhókat örökített meg, melybe visszaköltöztek jogos tulajdonosai, a vadon élő állatok. A képek hangulata egyszerűen magával ragadó, és egyben elgondolkodtató is. 

01.jpg

5_17.jpg

4.jpeg

12.jpg

1_48.jpg

8.jpeg

0.jpeg

7_15.jpg

2.jpeg

66.jpg

3_1.jpeg

6_13.jpg

Még több képet ITT találhattok

fotó állat finnország természet erdő vadon National Geographic Kai Fagerstrom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása