Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fürdés idő

2013. október 18. 11:32, CukiságBlog komment

Az állatoknál változó akár fajták, akár csak a természetükből kifolyólag, hogy mennyire rajonganak a vízért. Az én kutyusom például majd megveszik, ha meglát egy tavat vagy csak a Dunát, már alig lehet visszatartani, hogy ne szelje a habokat nagyokat ugatva. Azonban ha előkerül a kutyasampon és látja, hogy nyáron a sárga lavor, télen pedig a fürdőkád megtelik vízzel, akkor már fülét farkát behúzva bemenekül a legkisebb sarokba háttal nekem, mert persze így biztosan nem veszem észre, hiszen ő sem lát engem. 

9_14.jpg

Biztosan találkoztatok már hasonló esettel, legyen szó bármilyen kis négylábúról, de akár szeretik a vizet akár nem, egy közös bennük, mindegyikük rettentő aranyos tud lenni vizes pofival. Erre a szép pénteki napra hoztunk Nektek pár vidám képet, hogy jól induljon a hétvége!

5_29.jpg

8_15.jpg

4_39.jpg

2_48.jpg

3_39.jpg

7_21.jpg

6_21.jpg

1_62.jpg

Képek: Pinterest

fürdés állatok pancsolás vizes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása