Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Készüljünk a havazásra!

2013. november 12. 09:59, CukiságBlog komment

Több helyen olvashatjuk, hogy a hét vége felé akár már hó is eshet. Most kinézve az ablakon, és látva a szikrázó napsütést, aminek természetesen rettentően örülünk, kicsit kétkedve hisszük el a hírt, de nem árt mindenre felkészülni.

3_44.jpg

Nálunk a családban három négylábú eb is van, és egytől-egyig imádják a hóesést. Ha az eső esik, ki se dugják az orrukat az udvarra/utcára, vagy ha muszáj, akkor fénysebességgel végzik el a dolgukat, de a hó az más. Imádnak benne hemperegni, az égből leeső fehér kis pelyheket kergetik, próbálják elkapni, igazán szívderítő látvány. 

Azért, hogy a lelkünket kicsit készítsük a hóesésre, ha nem is hétvégére, de lassacskán azért közeledik, hoztunk pár cukiságot, akik láthatólag nagyon élvezik a jelenséget, így talán nekünk is könnyebb lesz elengedni a kellemes őszi időjárást. 

   Képek: Pinterest

játék állatok hóesés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása