Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fagyhaláltól mentett bagoly

2013. november 14. 14:43, CukiságBlog komment

Nagy szerencséje volt egy karvalybagolynak, akit a fagyhaláltól mentett meg egy kenus. Az állat valószínűleg elfáradt a hosszú repüléstől, és kimerülten a finnországi Tuusula-tó fagyos vízébe zuhant. Szerencséjére éppen arra evezett egy kenus, aki látva a szenvedő madarat kiemelte a vízből, a csónakja orrára tette, és a partra vitte. Hogy megvédje a baglyot a kihűléstől, mentőmellényét terítette rá, mindaddig amíg a szárazföldre nem értek.

83546.jpg

1_69.jpg

Mivel a karvalybaglyok a többi bagollyal ellentétben nappal repülnek, így miután kipihente magát folytatta is az útját, és a portyázást a part közelében. 

Még szerencse, hogy a kenusnál volt egy fényképezésre alkalmas eszköz, gyönyörű állat, az egyszer biztos.

finnország bagoly víz fagyhalál kihűlt kimerült karvalybagoly tuusula tó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása