Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Neo, a mini cukiság

2013. november 20. 10:52, CukiságBlog komment

Amilyen pici a mai főszereplőnk, annál cukibb, sőt mondhatni, hogy a hét cukisága címet mindenképp neki adnánk. Neo egy kirk-dikdik, ami Afrika egyik legkisebb antilopfaja. Csupán még csak 20 cm magas és 1,3 kg, de Chester Zoo nagy kedvence már ő. 

5_36.jpg

Születése örömét azonban rögtön beárnyékolta, hogy anyja nem fogadta el, így a gondozóknak kellett szárnyaik alá venni. Éppen ebből kifolyólag elég bátortalan és ijedős, de húga, Aluna, akit szintén eltaszított anyja, mindig bátorítja és biztatja.

Nagy segítség ez a csöppség az állatkert munkatársainak is, segít gépelni, a papírok rendezésében, bármilyen irodai munkát nyugodt szívvel rábízhatnak. 

 Forrás: buzzfeed

mini kicsi állatkert neo antilop kirk-dikdik aluna chester zoo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása