Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nem csak szép, de okos is!

2013. november 27. 15:41, CukiságBlog komment

Nem mondunk valótlant, ha a Border collie-kat kiáltjuk ki az egyik legokosabb kutyafajtának. Bizonyították már eszüket, ügyességüket számtalan videóban, képen, tanulmányban, és nem elhanyagolható a szépségük sem. Bármikor olvasunk egy cikket vagy látunk egy videót, amiben ők a főszereplők, egytől egyig leesik az állunk és mosolyogva nézzük teljesítményüket. 

1_75.jpg

A mai történet középpontjában is a fajta egyik jeles képviselője áll, név szerint Chaser, aki hihetetlenül hangzik, de már 1022 db szót ismer. Gazdája John Pilley, az amerikai pszichológus főneveket, igéket, határozószókat tanított meg kutyájának, és már arra is képes Chaser, hogy ha valami olyan játékot kérnek tőle, aminek nevét nem ismeri, akkor kiválasztja a kupacból azt, aminek még nem tudja a nevét. 

A büszke gazda 2010-ben már egy tanulmányt is publikált szuperokos kutyájáról, idén pedig már egy könyvet is kiadott róla. 

Aki nemhiszi, járjon utána!

 

Forrás ITT

 

játék kutya okos tanul border collie chaser john pilley

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása