Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mil, a kaméleon

2013. december 13. 11:36, CukiságBlog komment

Ki ne emlékezne Pepitóra, a dr Dolittle filmben szereplő mexikói, kicsit selypítő kaméleonra? Ő nem volt az átváltozások mestere, de hát nem is azért szerettük, maga a látvány is elég volt, hogy mosolyt csaljon az arcunkra.

Mai posztunk szereplője is egy ilyen kis zöld lényecske, aki még csak másfél hónapos, így ő is még csak gyakorolja, hogy miként olvadjon bele környezetébe. 

1_83.jpg

(Igen, jól látod, ennyire picike!)

Szerencsénkre őt nem csak a filmvásznon láthatjuk, hiszen egyik kollégánk új házi kedvencéről van szó. Pár napja vannak még csak együtt, de mivel egy fotózásmániákus programozóról beszélünk, így már külön profilja is van a kis drágának. Ha látni szeretnétek fejlődését, érdemes követni ITT.

Pár képpel azért szolgálunk mi is Milről, ugyanis így hívják. Egy biztos, még nem nagyon tudja merre nézzen és hogyan legyen hirtelen kerítésszínű. 

 Köszönjük a képeket Marcinak!

kölyök kaméleon mil

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása