Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szúrósan bájos

2013. december 16. 13:33, CukiságBlog komment

Aki már látott közelről sünit, tudhatja, hogy a szúrós tüskék alatt egy nagyon kis bájos pofika rejtőzik. Félénk állatokról van szó, de ha megszokja az ember közelségét, akkor már érdeklődő és barátságos jellem. Biztosan sokan fogadtak már be egy - két napra, talán egy egész télre egy utcán árválkodó, bokorban megbúvó példányt, gyerekkoromból több ilyen emlékem is van. Pár nap múlva már a tenyerünkből evett, sőt egyszer még puszit is kaptam tőle. 

Ezt az oldalát kívánja bemutatni fotóin Shota Tsukamoto is, instagram profilján még rengeteg cuki képpel találkozhattok, mi csak párat gyűjtöttünk ki. 

kreatív fotó süni sündisznó shota tsukamoto

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása