Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nem megszokott képek kedvenceinkről

2014. január 09. 14:21, CukiságBlog komment

A napokban leltünk rá Ty Foster fotós munkáira, rögtön fel is vettük őt a kedvenc listánkra, ezért úgy érezzük muszáj megmutatnunk nektek is. A lencse másik oldalán a kutyák a főszereplők, de nem a megszokott formában. Oldalán több sorozatot is láthatunk, nekünk a Dogs Ink a kedvencünk, de a többi is rettentően jó megközelítésben ábrázolja a négylábúakat, kár lenne kihagyni.

Foster elmondása szerint azért szeret a kutyákkal dolgozni, mert mindig tökéletesen kifejezik, hogyan érzik magukat. Mindegyik eb külön személyiség, melyek a képeken tökéletesen át is jönnek. 

Csak, hogy kicsit meghozzuk a kedvet a képei nézegetéséhez, hoztunk minden sorozatból egy-két darabot, a többi kép a linkre kattintva elérhető el.  

 DOGS INK

LICK

  WWE UNLEASHED

 LIFESTYLE

Ha tetszenek a képek kövesd őt a Facebookon is!

fényképész lifestyle fotós fotók kutyák lick ty foster dogs ink wwe unleashed

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása