Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Olyan csúnya, hogy már cuki!

2014. január 17. 10:58, CukiságBlog komment

Mivel a büszke állattartók szeretettel teszik közzé kedvencük fotóit, videóit, sőt manapság már külön profilt is csinálnak nekik a közösségi oldalakon, így nem véletlen, hogy időről-időre új sztárt avat az internet. Mutattunk már számtalan ilyet, például az édes kis sünit, a legédesebb kutyapajtásokat, vagy a méltán híres Grumpy Cat-et.  

Mai posztunk főszereplője is ebbe a kategóriába tartozik, saját Facebook és Instagram adatlapja is van, ahova gazdája nap, mint nap tölti fel a friss képeket a négylábúról. És ha ez nem lenne elég, honlapjáról az ő fényképével ellátott tárgyakat is rendelhetünk.

0_19.jpg

Tuna, ugyanis ez a becses neve a kutyulinak nem épp a szépségéről lett híres. Van az a mondás, hogy már annyira csúnya, hogy cuki, na ő ennek a remek példája. Tuna gyerekkora nem épp egy leányálom volt, ugyanis utcára került, ott próbált napról napra élni. Mostani gazdája itt talált rá, azonnal beleszeretett és magához vette. Azóta már több ezer rajongója van és emberek százainak csal képeivel folyamatosan mosolyt az arcára. 

kutya facebook csivava közösségi oldal tuna instagram

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása