Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kutyák, akik bármit megtesznek gazdijukért

2014. január 20. 10:37, CukiságBlog komment

Ember és állat között hihetetlen kötelék tud kialakulni, egy laikus számára sokszor fel sem fogható. Talán még szorosabb kapcsolat ennél már csak gyermek és kutya között tud létrejönni.

Sok gyerkőc legjobb barátjának tekinti négylábú pajtását, cserébe a kutya szinte bármit megenged neki, ugrálhat a hátán, órákon át nyúzhatja, cibálhatja a fülét, egy morgás sem jön ki a kutyus száján. És nyilván a bajban és rosszaságban is örök társak lesznek. Persze ehhez szükséges a kutya megfelelő nevelése is, és hogy sokszor együtt nőjenek fel a gyermekkel. 

9_33.jpg

Aki ezt nem hiszi, nézze meg a következő képeket, remekül bizonyítja a feltétel nélküli barátságot gyerek és kutya között. 

 

kutya barátság gyermek társ kötelék

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása