Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A világ legkisebb munkakutyája

2014. január 30. 10:47, CukiságBlog komment

4_13.png

Ő Lucy, a világ legkisebb munkakutyája, aki már a Guinness Rekordok Könyve szerint is e cím tulajdonosa.  A pöttöm yorkshire terrier terápiás kutyaként dolgozik a Dogster szervezet munkatársaként, kórházakat és hospice-házakat látogat, ahol igyekszik a betegek figyelmét elterelni a fájdalomról, szenvedésről. Lucy amellett, hogy irtó cuki már a méretéből adódóan is, trükköket is tud, amit a munkája során be is mutat, ezek után meg természetesen mindenki kedvére szeretgetheti.

A csöppség élete nem indult ilyen könnyen, ugyanis előző gazdája mindenképp meg szeretett volna válni tőle. Szerencséjére nem a könnyebb utat választotta, és kirakta az utcára, hanem házról házra járt vele, hátha valaki befogadja a kutyust. Így tévedt be abba az üzletbe is, ahol Lucy jelenlegei gazdija dolgozott, aki első látásra beleszeretett a különleges négylábúba. Egy kis gondoskodás után - állatorvosi kezelés, kozmetika - hamar életerős, vidám kutyus vált az apró yorkiból, aki talán pont ezért is, mindent megtesz gazdájáért és a körülötte lévő emberekért, akik szeretetet nyújtanak neki.  

 Forrás: Dogster

mini terápia kutya apró lucy legkisebb yorkshire terrier dogster

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása