Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Még egy ok, hogy pénteken szerelembe ess!

2014. február 11. 10:28, CukiságBlog komment

Aki a február 14.-ei dátumra nem úgy tekint, hogy végre, itt a Valentin nap, csak valami rossz marketing fogásnak tartja az egészet, nekik adunk más okot, hogy ünnepelhessen aznap. Ugyanis a kedvenc elefántbébink, Asha pénteken tölti be első életévét, és még mindig ugyan annyira cuki, mint tavaly ilyenkor. Vigyázat, ha eddig nem is, most garantáltan beleszeretsz!

1_97.jpg

Az Fővárosi Állat- és Növénykert szeretné, ha minél többen felköszöntenék a kis ormányost, így egész hétvégén ingyen mehetnek be a 14 éven aluli gyermekek. 

Mivel nem titkoltan rajongunk a kis Dumbóért, ezért összeszedtük kedvenc képeinket róla. Mi biztosan kimegyünk felköszönteni őt pénteken, de addig is boldog születésnapot Asha!

 

budapest születésnap kölyök elefánt baby fővárosi állat és növénykert ormányos asha

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása