Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A türelmetlen boxer

2014. március 13. 11:05, CukiságBlog komment

Nem sok kutya viseli jól, ha gazdái hosszú percekre egyedül hagyja őt a kocsiban. Hiszen akkor minek hozták magukkal, mért nem vele foglalkoznak, máskülönben pedig nyáron, ha nagy a hőség rettentő veszélyes is kedvenceinkre nézve ez a művelet.

Fern, a boxer is áldozatul esett, hiszen gazdái Graham és Fiona Haddow az autóban hagyták, amíg ők bementek egy galériába körülnézni. A négylábú úgy gondolta, hangot is ad elégedetlenkedésének, ezért előremászott és nyomni kezdte a dudát. 

1_103.jpg

2_79.jpg

A furcsa jelenségre több járókelő is felfigyelt, hiszen nem mindennapi látvány, ahogy egy boxer mancsával a dudát nyomja és közben flegmán pislog, ezért videó is készült róla.

Eközben gazdái is visszaértek, akiknek már egy egészen nagy tömegen kellett átvergődniük magukat, hogy a kocsijukhoz férjenek. Graham és Fiona szerint az eset nem meglepő, hiszen kedvencük egy igazi díva, és mindent megtesz, ha nem rá figyelnek épp. 

kutya autó türelmetlen boxer duda graham fiona fern

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása