Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Denevérteknős

2014. május 07. 13:32, CukiságBlog komment

Nem, nem egy új fajt akarunk ma bemutatni nektek, hanem egy igazán furcsa dolgot, ami egy amerikai művészhez, név szerint Katie Bradley-hez köthető. Ilyen az, amikor egy művész a legkedvesebb hobbijait összekapcsolja, jelen esetben a horgolást és a teknősök iránti rajongását. Így születtek meg az igaz formabontó, de annál cukibb ruhácskák teknősök részére. Igen, ruhák... teknősöknek!

3_85.jpg

Katienek jelenleg is hét teknőce van, akik remek modelleknek bizonyultak, így folyamatosan meg tud újulni a kollekció. A nagy siker miatt már webshopon is elérhetőek a horgolt csodák, így bárki beöltöztetheti páncélos kedvencét akár egy denevérnek, vagy méhecskének is. 

Ráadásul jótékonykodhatunk is vele, hiszen a befolyt összeg 10 %-a az Oregonban működő nemzetközi hüllő mentő egyesületnek megy.

14_15.jpg

4_83.jpg

10_40.jpg

5_72.jpg

8_50.jpg

12_25.jpg

9_49.jpg

1_120.jpg

2_94.jpg

11_31.jpg

15_14.jpg

7_59.jpg

16_14.jpg

13_21.jpg

Forrás: boredpanda

usa ruha teknős katie horgolt páncélos bradley

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása