Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az igazi hármasfogat

2014. május 27. 15:10, CukiságBlog komment

Balu, a fekete medve, Leo, az afrikai oroszán és Sír Kán, a bengáli tigris barátsága időről időre bejárja a világhálót, de megunni sosem lehet. Szívet melengető, feltétel nélküli kapcsolat van köztük, amit az alábbi képek is bizonyítanak,

14_17.jpg

Mindhármuk 2001 elején született, egy razzia során találtak rájuk nagyon rossz állapotban. Alultápláltak és ijedtek voltak, a hatóságoknak köszönhetően kerültek mostani helyükre és szépen lassan visszanyerték egészségüket. Talán a rossz emlékek vagy csak a közös gyerekkor miatt, a mai napig elválaszthatatlanok, szinte mindent együtt csinálnak. 

A leglustábbnak Leo tűnik, ám ha valami új illat vagy jelenség van a közelben, mindig ő vizsgálja meg először, így mondhatjuk, hogy ő a falkavezér. Az örök csíntalan szerepét Shir Kán tölti be, a hierarchiában is ő van a legalacsonyabb pozícióban, - mondták el a gondozók.

0_30.jpg

1_125.jpg

13_23.jpg

11_33.jpg

5_75.jpg

4_86.jpg

6_63.jpg

7_62.jpg

15_16.jpg

8_53.jpg

12_27.jpg

19_9.jpg

18_12.jpg

9_52.jpg

16_16.jpg

3_88.jpg

Forrás: buzzfeed

barátság baloo medve tigris leo atlanta balu ororszlán shirkán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása