Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szürreális kutyavilág

2014. június 26. 15:07, CukiságBlog komment

Bán Sarolta, magyar fotós, művész, egy igazán érdekes projekt kitalálója, amivel a világ különböző helyein megtalálható árva kutyusokon kíván segíteni. Facebook oldalának már közel 300.000 rajongója van, és ez nem is csoda, remek képeket készít.

0_1.jpeg 

A szürreális képeket teljesen hétköznapi szituációkban készült fotókból alkotta meg, így ha az első kép felett még át is siklik az emberek figyelme, a másodikon már biztosan a nagy többség elidőzik. És ez is a cél, hiszen a menhelyen lévő négylábúaknak nagyon kevés az esélyük, hogy nagy tömegek felfigyeljenek rájuk és esetlegesen egy új otthonra találjanak. Ezen kíván segíteni a magyar lány, mint mondja: "Egy jó kép többet ér ezer szónál!".

Természetesen magyar kutyus is van köztük, ő Jázmin, akit itt lehet örökbe fogadni.

7_66.jpg

Jázmin azon kiváltságos kutyák közé tartozik, akik az előkészítő irodában és annak udvarában élhetnek, ahol szinte mindig van valaki. (Meg mindig van lopni való kaja is, úgyhogy jól meghízott...) Itt aztán hamar megbarátkozott az emberekkel, teper a simogatásért, állandóan riszálja a fenekét, és nagyon szeret bolhászni. Házőrző típus, aki hívatlanul jön be a kapun, annak hajlamos elkapni a bokáját.
Egyébként tüneményes, de a férfiakkal nehezebben barátkozik. Mi bátran ajánljuk szobakutyának is.

A többi kutyus sztoriját ITT olvashatjátok el, a saját képük mellett.

9_56.jpg

8_57.jpg

2_101.jpg

6_67.jpg

3_92.jpg

5_79.jpg

1_129.jpg

4_90.jpg

fotó kutya művész örökbefogadás szürreális árva jázmin menhely bán sarolta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása