Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Virágom, virágom...

2014. augusztus 12. 14:03, CukiságBlog komment

A pitbullok általában az emberek szemében előítélettel indulnak, vadnak és agresszívnak tartják őket. Pedig, mint ahogy már sokszor leírtuk, rossz kutya nincs, csak rossz nevelés. 

Ezt a negatív nézetet szeretné Sophie Gamand, francia fotós is megváltoztatni és megmutatni ennek a fajtának a bájos, szerethető arcát. A kutyák fejére színesebbnél - színesebb virágkoszorúkat tett, ezzel teljesen meglágyítva szigorúnak látott pofijukat. 

Egyébként a fotós egyéb műveit is érdemes megnézni, különleges sorozatokat készít négylábú kedvenceinkről.

InstagramFacebook

5_89.jpg

8_62.jpg

2_111.jpg

1_139.jpg

4_101.jpg

7_76.jpg

9_62.jpg

3_102.jpg

6_76.jpg

10_51.jpg

12_36.jpg

11_43.jpg

Forrás: boredpanda.com

fotó fotós virág fénykép koszorú pitbull sophie gamand

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása