Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mesebeli képek

2015. március 10. 15:28, CukiságBlog komment

Az, hogy gyermekünk miként fog viszonyulni az állatokhoz igenis rajtunk múlik. Sok szülőben sokkal erősebb a féltés az állatokkal szemben, mint az, hogy gyermekével megszerettesse őket. Aggódik a betegségek miatt, amit a gyerek elkaphat vagy az esetleges harapások, karmolások, sérülések aggasztják. 

Elena Karneeva orosz fotós pont ezt a témát ragadta meg, és sok esetben vadállatokkal ábrázolja a gyerekeket érzelmesebbnél-érzelmesebb pozitúrákban. Célja, hogy a következő nemzedék szeretettel, felelősségteljesen gondoljon a körülöttünk élő állatvilágra. Szerintünk sikerült, a képek mesebeliek és egytől egyig megszeretgetnénk mi is a főszereplőket. 

9_83.jpg

3_124.jpg

10_71.jpg

4_123.jpg

11_61.jpg

13_47.jpg

7_97.jpg

5_111.jpg

12_54.jpg

6_98.jpg

14_40.jpg

15_36.jpg

8_84.jpg

Forrás: boredpanda.com

gyerek orosz állat képek fotós fénykép mesebeli elena karneeva

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása