Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Újra boldog Mozart, a szexéhes belga leguán

2007. február 02. 12:38, mvmv komment

Mozartot azért kellett megoperálni, mert a folytonos erekció korlátozta a mozgásban és veszélyeztette egészségét. A szívproblémát okozó péniszt megoperálták, és azóta a leguán sokkal jobban van. Az erekció forrása az állatkert nőstény leguánja volt, akit párzás reményében Mozart mellé helyezett az állatkert gondozója. A figyelemfelkeltés túl jól sikerült, Mozart pénisze onnantől kezdve folyamatosan izgalmi állapotban állt.

A gondozók hideg vízzel próbálták kezelni az állatot, majd újabb és újabb nőstény leguánoknak mutatták be, azonban minden megoldási kísérlet sikertelennek bizonyult. Az állatorvos-csapat ekkor döntött a műtét mellett. A hím leguánoknak pénisze igen érdekes konstrukció, ugyanis az egyed egyetlen pénisz helyett két hemipéniszt, vagyis két félpéniszt visel a hasán. Párosodás közben a páros nemzőszervből lövelli a hímivarsejteket a nősténybe. A fotón látható egyed nem Mozart, hanem a costa ricai Juan.

fotó hír leguán mozart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása