Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jocó, a bébisün

2007. szeptember 16. 11:00, ge komment

Ferenctől kaptuk a következő szívmelengető (a lapozás után pedig izgalmas) történetet Jocóról, a kis sünről.

"A lányom, Kata, 18 éves és már évek óta minden nyáron az Állatkertben dolgozik. Ezen a nyáron az Élet-Halál Házában, ahol a gondjaira bízták Jocót, a sünit, aki annyira bébi, hogy még a szemei se nyíltak ki. Kétóránként kell etetni (éjszaka is), fecskendőből kap két cm3 kecsketejet."
"Persze az élet mindig hozzátesz valamit az ilyen történetekhez, a legutóbb vasárnap este tízkor vették észre, hogy megromlott a tej. Kocsiba, irány az Állatkert. Az éjszakai portás ismeri, beengedte. Az állatsimogatóban némi futkározás után (15 perc), sikerült egy kecskét elkapni. Amikor rájött a jószág, hogy mit akarnak tőle, akkor hagyta magát megfejni. Még szerencse, hogy Kata már ezt is megtanulta."

 
 "Ha Jocó "nagy lesz", valahol elengedik. (Azóta lett egy testvére is, nagyon jól érzik magukat együtt. Hihetetlen, de ugyanúgy mászkálnak egymáson, és összebújva alszanak, mint a kutyakölykök. Láthatóan nem zavarják őket a tüskéik.)"
Köszönjük a képeket, Katának további jó munkát, Jocónak pedig sok sikert kívánunk a felnőtté váláshoz.

 

fotó sün

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása