Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Roxy, a divatbolond

2011. március 23. 12:47, házisárkány komment

"Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm kutyáját, Roxyt, a gazdi bemutatásában. :)

Roxy 2008. július 25-én látta meg a napvilágot, mi 3 hónaposan hoztuk el. Hűvös októberi nap volt, amikor hazajött velünk. Különleges kiskutya, mert nincs még egy olyan ásítás, mint az övé. Amikor megláttam a tenyésztő karjaiban, még nem különösebben tetszett, az fogott meg benne, hogy rám nézett, és vékonyka fejhangján elásította magát. Nagyon szeretnivaló egyébként, még az is azonnal megkedveli, aki inkább macskapárti (néha szabályosan nyávog, és kb. ugyanakkora, mint egy macska), de aki fél a kutyáktól, az is egyből a szívébe zárja őt, mert olyan melegszívű és játékos. Fajtáját tekintve egyébként pinscher, és állítólag a dobermann ebből a fajtából lett kitenyésztve. Előfordult már, hogy dobermannak nézték a kis vérebet. Ha morcos azért, hogy otthonhagyjuk, felmászik az ágyra (amit a jelenlétünkben sosem mer), szétszedi a szemetet, megcsócsál pár papírzsepit, de legjobban a konvektor előtt szeret fetrengeni, nyáron pedig a napfényben – igazi hő- és napimádó. Mivel a gazdija divatblogger, ő is tele van divatosabbnál divatosabb ruhácskákkal, amiket egyenesen követel, hiszen a mindennapi séták részévé váltak. Akik azt mondják, ez nevetséges, azokra Roxynak csak egy ásítás a válasza" – írta nekünk hana.
 

Köszönjük! Engem teljesen meggyőzött a kutyus arckifejezése, nagyon tudja viselni a ruhácskáit. :-) Házisárkány

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (2,1/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.